Over Grow Video

Wat wij doen en hoe het begon

Wil jij de autoriteit binnen jouw vakgebied worden, zodat klanten je onthouden en je bedrijf groeit? Start dan met videomarketing!

Grow Video helpt het MKB groeien in zichtbaarheid, vindbaarheid en klanten via videomarketing. Dit doen wij met een doelgerichte strategie, kwalitatieve videoproducties en een sterk distributieplan. Naast het maken van social video’s hebben wij ook een specialisatie in YouTube marketing om écht het verschil te maken.

Mijn naam is Demi Groen en ik ben videomarketeer bij Grow Video.

Op jonge leeftijd wist ik dat ik iets met video wilde doen. Tijdens mijn studie was ik altijd aan het leren over één specifiek onderwerp: videomarketing. Dat vond ik zó interessant dat ik het Online Video Event bezocht, mijn eigen videobedrijf opstartte en slaagde voor onderzoeken naar video. Hierna verscherpte ik mijn focus en is Grow Video ontstaan.

Het maken van video’s heeft mij geholpen om mijn bedrijf op de kaart te zetten, een klantenbestand op te bouwen en mezelf op de juiste manier te profileren. Ik weet dus welke impact het maken van video’s heeft op de groei van een bedrijf.

Ben jij klaar om de handen uit de mouwen te steken en te groeien? Maak dan een afspraak voor een groeigesprek!

We kijken ernaar uit om jouw verhaal te vertellen en je bedrijf te groeien via videomarketing

Grow Video – Never stop growing

Demi Groen Eigenaresse Grow Video

Zakelijk groeien doe je met Grow Video!

Iedereen is een expert in iets

Of je nu producten verkoopt of diensten verleent: iedereen is een expert in iets.

Met Grow Video heb ik naast tientallen ondernemers ook grote bedrijven als Luxplus, Scribbr en FunX geholpen met uitdagingen op het gebied van video en social media. Dit met als resultaat dat video’s op nummer #1 posities ranken in YouTube, Trending zijn gegaan of zelfs in de media zijn verschenen.

Met een goed verhaal creëer je pas echt impact als je het ook kunt laten zien, daarom geloof in visual storytelling oftewel: het toevoegen van beelden en video’s aan je verhaal om te zorgen dat je verhaal écht blijft hangen.

Videomarketing is dé manier om jouw verhaal te vertellen aan de wereld en daar ga ik je mee helpen. Als ondernemer is het belangrijk om zichtbaar zijn dus: “Get up, dress up, show up and never give up.”

Welke uitdagingen ervaar jij op dit moment om groei voor je bedrijf te realiseren? Stuur mij een bericht via het contactformulier om te werken aan een doelgerichte oplossing met groei als resultaat.