Luxplus

Achtergrond

Luxplus is een nieuw en uniek concept met exclusieve voordelen voor leden. Als lid kunt je tot 80% besparen op exclusieve beauty producten, haarproducten, huishoudelijke producten en nog veel meer. Op de website zijn producten te vinden van A-merken zoals Lancome en Estee Lauder, maar ook L’Oreal Paris, Dove en Nivea.

luxplus

Vraag

Op YouTube waren nog maar weinig Nederlandse video’s over de beauty producten van deze online beauty webshop. Intern zien ze een stijgende vraag naar videocontent op social media en ook de kansen van YouTube als een kennis en inspiratie platform. Om die reden vroegen zij zich af:

“Helpen YouTube video’s bij de zichtbaarheid en vindbaarheid van Luxplus in Nederland?”

Oplossing

Met plezier hebben wij YouTube video’s geproduceerd over het beauty en haar producten uit het assortiment. Daarnaast heb ik in december 2019 vijf verticale video’s geproduceerd die in heel Nederland zijn geadverteerd via Instagram en Facebook rond de periode van Black Friday en Kerst.

Resultaat

Wat zegt de klant

“At Luxplus, we were very satisfied with the cooperation with Demi. Everything was handled very professionally and we can highly recommend Demi as an influencer.” 

– Camilla Johnson (Luxplus)