Le Dauphine

Achtergrond

Le Dauphine organiseert trainingen en retraites op het gebied van yoga en meditatie. Eigenaresse Patricia merkte al snel dat het haar goed deed om tijd voor zichzelf te nemen en zo leerde ze zichzelf door meditatie steeds beter kennen. Later in moeilijke en verdrietige perioden in haar leven hielp meditatie haar om er bovenop te komen en zichzelf te hervinden. Ze merkte dat je door meditatie mentaal sterk wordt en wilde dit aan zoveel mogelijk mensen doorgeven die daarvoor openstaan. Daarom besloot ze zich te specialiseren in Do-In yoga, retraites, MBSR (Mind-based-stress-reduction) en zelfcompassie trainingen.

Vraag

Voor de retraites die Le Dauphine organiseert miste nog een mooie promotievideo die aansluit bij het rustgevende gevoel wat de retraite je brengt.

“Hoe kunnen we via een promotievideo potentiële deelnemers een goed beeld geven van de mooie retraites die Le Dauphine verzorgd?”

Oplossing

In een prachtige zomerweek in juli is Grow Video afgereisd naar Renesse om daar 5 dagen lang prachtige videobeelden te schieten van het programma van de retraite met de Do-In yoga en meditatie sessies aan het strand.

Resultaat

Een prachtige promotievideo die via de beelden en muziek een rustgevend gevoel overbrengt en een duidelijk beeld schetst van het programma van de retraites van Le Dauphine. Daarnaast zijn er veel positieve reacties op de video gekomen via social media met een volgeboekte retraite in 2022 als resultaat!

Wat zegt de klant

“Een hele fijne samenwerking er wordt echt naar de klant geluisterd. Er zijn verschillende video’s gemaakt die veel positieve reacties hebben opgeleverd. Grow Video is een aanrader. Succes verzekerd.”

– Patricia Lie – van Dijk (Le Dauphine)