Hellorider

Achtergrond

Hellorider is onderdeel van NPM Capital en Kruitbosch die jarenlang ervaring hebben in het leveren van fietsen, accessoires en diensten in de internationale fietsenbranche. Hellorider ontsluit fietslease mobiliteit via haar SaaS platform door middel van leasepartners aan de zakelijke markt en opereert daarnaast als zelfstandig leasemaatschappij om zo rechtstreeks fietslease aan te bieden aan werkgevers. Zo bieden zij elke werkgever de juiste oplossing met als doel heel zakelijk Nederland op de fiets te krijgen.

Vraag

Op de website van Hellorider zijn een aantal blogartikelen geschreven over zakelijke fietslease, toch ziet Hellorider dat hun doelgroep steeds meer interesse heeft in het kijken van video’s ten opzichte van het lezen van tekst. Daarnaast is er nog weinig kennis bij de doelgroep over wat een fietsplan precies inhoudt en wat de voordelen zijn van zakelijke fietslease voor werkgever én werknemer.

“Hoe vertalen we de blogartikelen van Hellorider naar YouTube video’s met betere online zichtbaarheid en vindbaarheid als resultaat?”

Oplossing

Resultaat

Wat zegt de klant

“Demi heeft ons geholpen met het opzetten van een heldere video strategie. Door haar hebben we onze zichtbaarheid op YouTube met 75% vergroot. Ze heeft 20 video’s gemaakt voor ons YouTube-kanaal die van zeer hoge kwaliteit zijn. Grow Video is absoluut een zeer professioneel bedrijf gespecialiseerd in video productie, marketing en strategie. Ik zal in de toekomst zeker weer gebruik maken van de vaardigheden van Grow Video!”

– Maarten Koornsta (Head of Growth & Strategy bij Hellorider)