Boost Group Videomarketing

Achtergrond

Boost Group is een internationaal marketingbureau met kennis van shoppers. Zij leveren oplossingen op het gebied van Shopper Marketing aan onder andere: FMCG-merken, Retailers, Doe-het-Zelf- en Mediabureaus. 

boost

Vraag

Boost Group heeft als missie om de nummer één in Europa te worden op het gebied van innovatieve marketing- en sales services. Deze missen dragen zij intern uit door middel een aantal kernwaarden die zij in een video verwerkt wilden zien. De vraag luidde:

“Hoe verwerken we onze kernwaarden in informatieve video’s?”

Oplossing

Aan de hand van een vlog advies hebben zeven werknemers van Boost Group een eigen vlog ingestuurd, die gemonteerd zijn naar 1 algemene video en 7 korte video’s per kernwaarde.

Resultaat

De zeven werknemers vonden het ontzettend leuk om hun eigen video terug te zien in de Boost Values Video. Deze video wordt nu intern gebruikt bij de introductie van nieuwe collega’s en tijdens vergaderingen met het gehele personeel.

Wat zegt de klant

“Demi created an internal, international video for us, including music and special effects. She was able to deliver it really fast and in a professional way. Above all, it was a pleasure to work with her, as she is really energetic and knows what she is talking about.” 

– Brenda van der Boom (Boost Collectibles)

Boost team spirit values
Boost values